Leukste spelletjes voor kinderen van 6 jaar; gezelschapspellen en bordspellen

Leukste spelletjes voor kinderen van 6 jaar; gezelschapspellen en bordspellen

Op de leeftijd van 6 jaar oud gaat er een hele nieuwe spelletjes wereld open voor kinderen. Er zijn dan honderden nieuwe spelletjes die ze kunnen spelen. Ook zijn er veel klassieke spellen met een variant voor kinderen vanaf 6 jaar. In deze blog lees je welke spelletjes het leukst zijn voor de leeftijdscategorie: 6 jaar. Je vindt hier ongetwijfeld een geweldig gezelschapsspel of het leukste bordspel voor jouw kind.

Leukste gezelschapsspel 6 jaar

Heb je geen tijd om de hele blog te lezen? Geen probleem! Hieronder vind je een lijstje van onze leukste bordspellen en andere gezelschapsspellen voor kinderen van 6 jaar.

 1. Cluedo Junior
 2. Ticket to Ride Mijn Eerste Reis
 3. Poepspel
 4. Scrabble Junior
 5. Kolonisten van Catan Junior 
 6. Carcassonne Junior
 7. Monopoly junior
 8. Vlotte Geesten
 9. Jenga 
 10. Ganzenbord
 11. Rummikub
 12. Halli Galli
 13. Halli Galli Extreme
 14. Beverbende
 15. Paardenweetjes kwartet

1. Cluedo Junior

Cluedo is ongetwijfeld één van de spannendste en leukste bordspellen ooit gemaakt. Gelukkig is er ook een variant voor kinderen vanaf 6 jaar. Cluedo Junior is een speuravontuur voor kinderen waarin ze de dader moeten vinden van het gestolen stuk chocoladetaart. Spelers moeten achterhalen wie het stuk taart pakte, op welk tijdstip en wat de verdachte dronk.

Een andere variant van Cluedo Junior draait om het kapotte speelgoed. Beide varianten zijn even leuk en hebben dezelfde regels.

Zoek aanwijzingen onder de witte en gele kaarten en noteer alles op je speurblaadje. Wees voorzichtig dat niemand je aantekeningen ziet, omdat elke aanwijzing je dichter bij de oplossing brengt. Als je de verdachte hebt ontdekt, beschuldig je hen en wie het als eerste goed heeft, wint het spel!

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen,
 • Speelduur: ongeveer 45 minuten
 • Leeftijd: vanaf 5, en super leuk voor 6 jaar
 • Uitgever: Hasbro
 • Genre: detective

Cluedo junio 6 jaar

2. Ticket to Ride Mijn Eerste Reis

Zes jaar is de ideale leeftijd voor je eerste reis. Wellicht niet in het echte leven, maar wel in het spel Ticket to Ride Mijn Eerste Reis. Speciaal voor deze jonge avonturiers: Ticket to Ride Mijn Eerste Reis, laat kinderen kennis maken met de wondere wereld van Ticket to Ride!

Het doel van Ticket to Ride Mijn Eerste Reis is hetzelfde als bij de originele versie. Spelers gaan met elkaar de strijd om de meeste treinkaarten te verzamelen, routes te claimen en daarbij beroemde steden in Europa met elkaar te verbinden. Ga je vanaf Moskou, via Berlijn naar Londen? Of probeer je misschien de Oost-West bonuskaart te verdienen door de treinroute vanaf Madrid helemaal naar Ankara te claimen?

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen, sommige edities tot 6 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: Hasbro

Mijn eerste Reis ticket to ride

3. Poepspel

Het Poepspel is een geweldig spel voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is een hilarisch spel en wij weten zéker dat kinderen vanaf ongeveer 6 dit het leukste spel ooit vinden.

Het doel van het spel is om je kaarten zo snel mogelijk kwijt te raken. Je legt de kaarten zo snel mogelijk op volgorde op. Eerst komt het toilet, dan doe je de grote boodschap en daarna veeg je af. En vergeet je handen niet te wassen! Daarna begint het weer van voren af aan. Heb je geen kaarten meer? Dan win je het spel! De verliezer speelt verder met een drol op zijn hoofd....

gezelschapsspel 6 jaar poepspel

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2+
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar oud
 • Uitgever: Identity games

kinderspelletjes 6 jaar poepspel

4. Scrabble junior

Scrabble Junior is een vereenvoudigde versie van het klassieke woordspel Scrabble, ontworpen voor jongere spelers. Het spel heeft een kleiner bord en kleinere tegels voor kleine kinderhanden. Ook heeft het verschillende kleuren wat het voor jonge kinderen leuker maakt.

Tijdens het spelen van dit spel leren kinderen een hoop. Het spel is bedoeld om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun spelling, woordenschat en woordvorming vaardigheden op een leuke manier. Het klassieke Scrabble voor volwassenen is meer gericht op het vinden van de meest complexe en lange woorden.

Een belangrijk voordeel en een leuke extra toevoeging van Scrabble Junior is dat het bord omgedraaid kan worden voor een moeilijker spel. De makkelijke kant van het bord is voor kinderen vanaf 6 jaar en de moeilijke kant voor kinderen vanaf 8. Vervolgens kunnen de kinderen overstappen naar het fantastische: Scrabble voor volwassenen. Spelen ze gedurende hun jeugd alle spellen? Dan leren kinderen een hoop over taal en spelling.

Scrabble junior vanaf 6 jaar

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 60 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar oud
 • Uitgever: Mattel
 • Genre: Leerzaam spel over taal

5. Kolonisten van Catan Junior

Catan Junior is een leuke kennismaking met een strategisch bordspel. In deze versie van Catan, spelen kinderen de rol van piraten die proberen een eiland te veroveren. Het eiland verover je door schepen en forten te bouwen. Dit vereist grondstoffen die verdiend kunnen worden met dobbelsteenworpen. Naarmate het spel vordert, komen er steeds meer grondstoffen in het spel. Als de juiste grondstoffen ontbreken, kunnen spelers ruilen met andere spelers, havens, de bank of op de markt. Een spookpiraat kan echter problemen veroorzaken, maar gelukkig kan er hulp gevraagd worden aan Coco, de papegaai.

Het doel is om al jouw forten te bouwen, heb je dit gedaan? Dan win je het spel. Deze versie van het spel is officieel voor kinderen vanaf 6 jaar, maar als je de tijd neemt om het uit te leggen kunnen kinderen van 4 jaar het ook zelfstandig spelen.

Het Junior Catan spel is het perfecte opstapje voor kinderen die je het echte Catan spel wil leren spelen. Deze vereenvoudigde versie van het Kolonisten van Catan spel biedt ook nog voldoende uitdaging voor volwassenen die het echte spel nooit gespeeld hebben.

Kolonisten van Catan junior

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2-4 personen
 • Speelduur: ongeveer 30 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: 999games

6. Carcassonne Junior Bordspel

Carcassonne Junior is een eenvoudige versie van het bekende bordspel Carcassonne. De junior editie is ontworpen voor kinderen vanaf 5 jaar. Toch lijkt het me voor kinderen van 5 jaar net iets te lastig.. Het is net iets te strategisch. Voor kinderen van 6 is en de tegenstander(s) is het wel leuk tot de laatste worp.

Carcassonne komt met 8 houten speelstukken, de "kinderen van Carcassonne" genoemd. Dit spel is een perfect opstapje als je later Carcassone (de versie voor volwassenen) wil spelen.

Tijdens het spel bouw je landtegels aan elkaar en als een weg voltooid is, mag je een van je speelstukken plaatsen als deze dezelfde kleur heeft als de weg. De speler die als eerste al zijn speelstukken op het landschap heeft gezet wint. Carcassonne Junior is winnaar van de verkiezing Spel van het Jaar 2012 in de categorie 3-6 jaar. Ook jouw kinderen vinden het spel dus waarschijnlijk geweldig.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 30 minuten
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar tot 8 - 10
 • Uitgever: 999 Games
 • Genre: Bordspel

carcasonne bordspel 5 jaar oud

7. Monopoly Junior

Monopoly Junior, een klassiek bordspel, maar dan voor kinderen. De normale Monopoly variant is wat ingewikkeld voor kinderen van 6 jaar. Monopoly junior is een kindvriendelijke versie van het populaire bordspel Monopoly. Van de junior versie heb je veel varianten. Ze zijn allemaal geschikt voor kinderen van 6 jaar.

De spelregels zijn eenvoudiger dan het originele spel en de speeltijd is korter, zodat kinderen niet snel verveeld raken. Het speelbord is ook aangepast aan jongere spelers. Monopoly Junior is een leuke manier om kinderen te leren over geld en zakelijke transacties. Hieronder vind je een aantal versies van Monopoly voor kinderen.

Monopoly Junior

Monopoly Junior is speciaal voor kids! Je leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf 6 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier.

Race over het bord, koop elk vakje waarop je eindigt, verdien geld en pakkanskaarten. Als één speler geen geld meer heeft, tellen de anderen hoeveel geld zij hebben. De speler met het meeste geld is de winnaar! Met 4 'Junior pionnen': de klassieke Monopoly pionnen voordat ze groot werden!

Monopoly Junior [vernieuwde versie]

Het klassieke Monopoly Junior in een nieuw jasje met elektronisch bankieren. Hierdoor krijgen kinderen een moderne bankervaring, in plaats van gebruik te maken van echt geld worden er elektronische bankpasjes gebruikt. Nog leerzamer dan de normale Monopoly Junior dus! Deze pasjes worden gebruikt om vakjes te kopen, huur te betalen en om geld te ontvangen als ze langs "Start" gaan.

De vier populaire pionnen, Kleine Mollie, Kleine Dwarrel, Speelgoedauto en Speelgoedboot zijn ook in deze versie aanwezig. Bekende vakjes zoals de ijssalon, de speelgoedwinkel en de kermis zijn er natuurlijk ook. Het gebruik van bankpasjes maakt het spel nog leuker voor kinderen en ze zullen genieten van het plaatsen van hun 'verkocht bordjes' op hun eigen vakjes. Wie van de kinderen heeft aan het einde van het spel het meeste geld? Dat is de winnaar!

Pokémon Monopoly

Gotta Catch 'em all: vang alle Pokémon in deze speciale Pokémon Monopoly Kanto editie! Geweldig voor alle Pokémon fans. Je reis begeeft zich door acht strijdvelden, waarbij je zoveel mogelijk probeert te handelen om de sterkste Pokémons bij elkaar te verzamelen. Het spel bevat 6 unieke speelstukken, namelijk de bekendste Pokémons: Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Eevee en Jigglypuff. Lees hier meer over Pokémon Monopoly en andere Pokémon spellen.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 4 personen, sommige edities tot 6 personen
 • Speelduur: ongeveer 30 minuten
 • Leeftijd: te doen vanaf 4 echt leuk vanaf 5 jaar
 • Uitgever: Hasbro
 • Genre: Bordspel

monopoly junior voor kinderen

8. Vlotte Geesten

In het spel Vlotte Geest heeft het spook heeft in de kelder van de burcht een oud fototoestel gevonden. Daarbij heeft hij alles op de gevoelige plaat gezet wat hij bij het rondspoken graag laat verdwijnen... en ook zichzelf natuurlijk. Helaas maakt de betoverde camera veel foto's in de verkeerde kleur. Soms is de groene fles wit, dan weer blauw. Als hij de foto's bekijkt, raakt hij zo in de war dat hij niet meer weet wat hij moet wegtoveren. Tijdens dit spel help je het spook om de juiste voorwerpen te laten verdwijnen.

Elke ronde wordt een kaart omgedraaid. De spelers moeten nu zo snel mogelijk het gezochte voorwerp pakken of roepen. Wie dat het snelste doet, krijgt de kaart. Wie wint de meeste kaarten?

Vijf voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het voorwerp van tafel te grijpen dat op deze kaart in de juiste kleur is afgebeeld. Als er op de kaart geen voorwerp in de juiste kleur is afgebeeld, moeten de spelers het voorwerp grijpen dat niet op de kaart is afgebeeld en waarvan de kleur ook niet op de kaart te zien is.

Wie als eerste het juiste voorwerp heeft gegrepen, legt als beloning de omgedraaide kaart voor zich op tafel en draait daarna de volgende kaart van de gedekte stapel om. Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: 999 Games

Vlotte geesten vanaf 6 jaar

9. Jenga

Jenga ken je waarschijnlijk al. Even een opfrisser nodig? Dit is het spel waarbij het doel is om blokjes uit een toren te halen zonder dat deze instort. Weet je het weer?

Het spel begint met het opbouwen van de toren door de blokken in rijen van drie op elkaar te stapelen. Als het jouw beurt is, probeer je een blok uit de toren te halen zonder dat deze omvalt. Als je succesvol een blok verwijderd hebt, leg je het op de bovenkant terug.

Het mooie van Jenga is dat het met het hele gezin gespeeld kan worden. Het spel wordt gekenmerkt door hilariteit en spanning. Klinkt goed toch?

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 1 of meer
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Speelduur: 20 minuten
 • Genre: Hasbro

jenga

10. Ganzenbord

Gazenbord  is een leuk en voor veel een nostalgisch bordspel. Het spel op zich bestaat al langere tijd, maar Goliath heeft hem in een nieuw jasje gestoken. Hij ziet er mooi uit. De afbeeldingen en kleuren zijn duidelijk.

Het speelbord is stevig en de houten ganzen die erbij geleverd zijn, zien er mooi en stevig uit. Doordat dit spel van duurzame materialen is gemaakt, gaat hij lang mee. Dit spel is leuk voor jong en oud.

Het doel van het spel Ganzenbord is om als eerste speler (gans) rond te reizen over een speelbord met veel (gevaarlijke) vakjes. Door te gooien met de dobbelsteen of dobbelstenen zet je stapjes over het bord. Onverwachte gebeurtenissen, zoals teruggaan naar het begin of extra bewegingen, kunnen het spel interessanter maken. De eerste speler die het eindpunt bereikt, wint het spel.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: Goliath

ganzenbord

11. Rummikub

Tijdsens Rummikub moeten spelers zo snel mogelijk de tegels op hun bordje kwijt zien te raken door de juiste combinaties te leggen op tafel. Je kunt combinaties maken met jouw eigen tegels en tegels die al op tafel liggen. De speler moet zijn stenen zodanig leggen dat de getallen op de stenen in rijen of series staan, met dezelfde kleur of zonder kleur. Wie als eerste alle stenen heeft gebruikt, wint het spel.

In Rummikub zijn de populairste elementen van een aantal bekende spelen, zoals Mah-Jongg, domino, jokeren en aspecten van het schaakspel verwerkt.

Rummikub review:

Een zeer leuk spel dat ik al van kleins af aan met mijn familie speel. Vanwege de goede kwaliteit gaat het spel erg lang mee! Na heel wat jaartjes gebruik was ons spel wat versleten; met enkele provisorische reparaties aan de bordjes ging het nog een tijdje mee, maar inmiddels is er toch een nieuw spel aangeschaft.

Het spel is geschikt voor alle leeftijden, al is het voor jongere kinderen moeilijk om op te kunnen tegen het betere inzicht van de volwassenen. Het is leuk om te zien hoe kinderen steeds beter worden in het spel en hoe iedereen zijn eigen tactieken vormt. Het spel verveelt nooit en vraagt de nodige tactiek en inzicht van de spelers. Rummikub staat garant voor vele avonden speelplezier met het hele gezin.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen (ook leuk voor grote gezelschappen)
 • Speelduur: ongeveer 60 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: Goliath

Rummikub klassieke bordspel

12. Halli Galli

Het doel van Halli Galli is om ervoor te zorgen dat je medespelers geen kaarten meer over hebben. Elke keer wanneer er vijf dezelfde vruchten op tafel liggen, druk je zo snel mogelijk op de bel. Een geweldig actiespel waarin je snel leert rekenen.

Om de beurt draaien de spelers een kaart om. De kaart moet van je af omgedraaid worden, zodat je de kaart niet zelf als eerste ziet. Als er precies vijf gelijke vruchten op tafel liggen, druk je zo snel mogelijk op de bel. Wie dit als eerste doet krijgt alle kaarten. Heb je het fout? En druk je toch op de bel? Dan moet je aan alle spelers één van je eigen kaarten geven. Dit geldt niet alleen als er minder dan 5 vruchten liggen.

Het kan ook voorkomen dat er meer dan 5 vruchten liggen. Ook dan is het fout! Als de gedekte stapel kaarten van een speler op is, maar diegene heeft in die ronde nog wel kaarten opgelegd. Mag die speler nog één keer meespelen. Als hij/zij die ronde niet wint, gaat het spel verder met de andere spelers.

Officieel is Halli Galli voor tot zes spelers, maar als je tafel groot genoeg is kan het ook leuk zijn voor grotere gezelschappen.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen (ook leuk voor grote gezelschappen)
 • Speelduur: ongeveer 15 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: 999Games

Spel Halli Galli

13. Hallig Galli Extreme

Naast de standaard editie Halli Galli bestaat er ook nog de Halli Galli Extreme. Dit wordt eigenlijk gezien als de moeilijkere uitvoering van de normale versie. In deze variant zijn wat meer tactische mogelijkheden. Ook kun je dit echt een actief spel noemen. Er zijn een aantal verschillen met de normale editie van Halli Galli:

 1. Het doel van het spel is anders. Je moet op de bel slaan als je twee dezelfde kaarten ziet.
 2. De kaarten zijn anders. Er staan verschillende vruchten op dezelfde kaart.
 3. Er zit een olifantenkaart in. Je mag op de bel drukken als je deze kaart omdraait en er ligt geen aardbei bij.
 4. Er zit een apenkaart in. Je mag op de bel drukken als je deze kaart omdraait en er ligt geen citroen bij.
 5. Er zit een varkenskaart in. Als je deze omdraait, mag je altijd op de bel drukken.
 6. Als je op een verkeerd moment belt, leg je je stapel onder de bel neer. De winnaar van die ronde krijgt de stapel die daar ligt.

Lees hier meer over Halli Galli en varianten van het spel.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen
 • Speelduur: ongeveer 15 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: 999Games

Halli galli extreme

14. Beverbende

Beverbende is een super leuk en simpel spelletje wat geschikt is voor jong en oud. Zeker ook voor kinderen vanaf 6 jaar. Dit kaartspel blijft echt spannend tot de laatste seconde. Het lijkt een beetje op het spel Yaniv. Ook een heel leuk spel waarbij je moet gokken of je de minste waarde hebt. Meer weten over Yaniv? Kijk dan bij onze blog over reisspellen.

Beverbende is een geweldig, hectisch spel. Hier volgt een korte uitleg. Wil je een uitgebreidere uitleg? Lees dan onze blog over Beverbende.

Een beurt begint met het pakken van een kaart. Je kan kiezen of je een kaart pakt van de aflegstapel of van de aftrekstapel. Als je een kaart van de aflegstapel pakt, moet het om een getal gaan. Wanneer je een kaart van de aftrekstapel pakt, kan je uit twee dingen kiezen:

 1. Direct op de aflegstapel leggen
 2. Wisselen met één van je eigen kaarten

Het kan ook nog zo zijn dat je een speciale kaart trekt, je legt de kaart dan af en voert de speciale actie uit.

Als je denkt dat jij de minste waarde hebt, klop je op tafel. De laatste ronde begint dan en de rest van de spelers zijn dan nog één keer aan de beurt. Daarna draai je je speelkaarten om en worden de punten bij elkaar opgeteld.

Speciale kaarten vervang je door de eerste kaart van de trekstapel. De speler die geklopt heeft begint daarmee.

De spelers schrijven hun score op het scoreblok. Daarna begint een nieuwe ronde. Je speelt evenveel rondes als het aantal spelers die meedoen. Behalve als je met z'n tweeën speelt, dan speel je vier rondes. Na de afgesproken rondes heeft degene met de minste punten gewonnen (bij dit spel dus niet de meeste punten). Al met al een erg leuk spel. Naast het bekende basisspel heb je ook nog een Beverbende uitbreiding.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 6 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: 999Games

Spel Beverbende 999 games

15. Paardenweetjes kwartet

Kwartet, wie kent het niet? Toch is het leuk om een aantal verschillende varianten in je kast te hebben liggen. Zoals deze variant: paardenweetjes kwartet. En het is niet alleen kwartet. Er staan namelijk ook nog paarden weetjes op de kaarten. Zo is het niet alleen een leuk spelletje, maar kan je ook nog eens super veel leren! Deze paardenkwartet vinden wij een absolute aanrader.

spelletje 6 jaar paardenweetjes kwartet

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2+
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Uitgever: Identity games

Paardenweetjes kwartet spellen kind 6 jaar

Klassieke bordspel met junior variant voor 6 jaar

Er zijn veel klassieke bordspellen met een junior variant. Vaak is deze junior variant bedoelt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Veel strategische (klassieke) bordspellen zijn voor kinderen vanaf 12. Deze zijn echt nog te moeilijk voor kinderen van 6 jaar. De junior varianten maken het spel een stuk leuker. Ook voor ouders waar ze het spel eventueel mee spelen. Doordat het spel nog wel strategisch is, maar op een lager niveau, kunnen kinderen ook van ouders winnen.

Er zijn ook klassieke bordspellen die wel leuk zijn voor kinderen. Neem bijvoorbeeld schaken en dammen. Voor deze beide spellen is de minimum aanbevolen leeftijd ook 6 jaar. Toch zie je dat kinderen die zelfs al vanaf 4 jaar kunnen oppikken. Met als extreem voorbeeld Micha Osipov. Micha speelde op 4 jarige leeftijd tegen verschillende grootmeesters.


Leukste spellen voor kinderen vanaf...

Is jouw kind (of ben jij) ouder of jonger dan 6 jaar? Of heb je wat meer inspiratie nodig, omdat jouw nieuwe spel hier nog niet tussen staat? Neem dan een kijkje in onderstaande blogs, hier vind je de leukste bordspellen voor iedere leeftijd. Van jonge kinderen van 3 tot kinderen van 12 en ouder. Ongetwijfeld vind je hier een fantastisch spel.

Als je nu het perfecte spel voor kinderen niet gevonden hebt? Ga dan gewoon voor mens erger je niet. 

Misschien vind je dit ook interessant

Wil jij een ander spel spelen? We hebben nog veel meer online staan over leuke spellen. Niet alleen voor kinderen, maar ook spellen voor het hele gezin, voor met vrienden, voor twee spelers en spellen die echt bedoelt zijn voor samen spelen. Neem bijvoorbeeld:

Over de schrijver
Reactie plaatsen