De 15 leukste familiespellen en gezinsspellen (2024)

De 15 leukste familiespellen en gezinsspellen (2024)

Op zoek naar een leuk spel dat je met het hele gezin kan spelen? Maar weet je niet welke je moet kiezen? Lees snel verder voor de leukste familiespellen en gezinsspellen!

Alle spelletjes in deze blog zijn ideaal om met familie te spelen. Want zeg nou eerlijk, het spelen van een spelletje is toch het leukst om te doen! En het is ook nog eens een goede manier om lekker tijd met elkaar door te brengen. De spelletjes in deze blog zijn niet te moeilijk, geschikt voor het hele gezin en makkelijk mee te nemen. We nemen de beste bordspellen, kaartspellen en dobbelspellen mee. 

Leukste familiespellen

Heb je geen zin om de hele blog te lezen? Geen probleem! Hieronder vind je een lijstje met de 10 leukste familiespellen.

 1. Bankroet
 2. Beverbende
 3. Ticket to ride Europa
 4. Take 5
 5. Party & Co Family
 6. Phase 10
 7. 30 seconds junior
 8. Regenwormen
 9. Valse motten
 10. Qwixx
 11. Agricola
 12. Het verboden eiland
 13. De kwakzalvers van Kakelenburg
 14. Maya
 15. Dobble
 16. Carcassonne 

leukste familiespellen

De leukste familiespellen door ons getest

Samen met mijn team heb ik alle spelletjes getest voor het schrijven van deze blog. Sommige spellen zal je waarschijnlijk al wel kennen, maar misschien was je ze vergeten of heeft je geheugen even een opfrisser nodig. Wil je gelijk naar een specifiek spel? Navigeer dan naar één van de leukste familiespellen links in de navigatiebalk.

1. Bankroet

Een super leuk familiespel; Bankroet! Het spel dat je wint door een miljoen te verliezen. Weer eens wat anders dan al die spelletjes waarbij je leert om met geld om te gaan. Maar dat maakt het juist ook een super grappig en leuk spel. En het is ook zeker niet zo dat je van dit spel helemaal niks over geld leert. Je leert met grote getallen omgaan én je leert dat sommige dingen bizar veel geld kosten.

Het spel werkt simpel: je moet zo snel mogelijk een miljoen euro uitgeven. Dit doe je door dure, domme aankopen te doen. Degene die als eerst een miljoen euro heeft verbrast, wint de erfenis van oom Dagobert! Lijk makkelijk, maar je kunt soms ook geld verdienen. En dat is natuurlijk een dikke vette tegenvaller.

Dit familiespel is zeker een aanrader als er kinderen bij zijn! Ben je alleen met volwassenen? Bekijk dan eens deze leuke spellen voor volwassenen.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 - 4
 • Leeftijd: vanaf 8 jaar
 • Speelduur: 45 minuten
 • Uitgever: Identity games

bankroet familiespellen

2. Beverbende

Beverbende vind ik op dit moment één van de leukste familiespellen die ik ken. Het doel van Beverbende is om zo min mogelijk punten te verzamelen. Als je overtuigd bent dat je de minste punten hebt, klop je op de tafel. Alle spelers hebben nu nog één beurt. Je speelt evenveel rondes als het aantal spelers, behalve wanneer je speelt met twee spelers. Dan speel je vier rondes. Je kan ook zelf afspreken hoeveel rondes je wil spelen.

Aan het begin van het spel mag je je buitenste twee kaarten één keer bekijken. Wanneer je aan de beurt bent pak je eerst een kaart van de trekstapel of van de aflegstapel. Als je een kaart van de aflegstapel pakt, moet er wel een getal op staan.

Wanneer je een kaart van de trekstapel pakt, dan kan je twee dingen doen:

 1. Je legt deze kaart gelijk af op de aflegstapel
 2. Je wisselt de kaart met één van je eigen kaarten

Als je een kracht-kaart pakt, leg je deze af en voer je de speciale actie van die kracht-kaart uit.

Beverbende is een leuk en simpel spelletje. Het is goedkoop en je kan het overal spelen. Het doet mij een beetje denken aan Yaniv, ook een leuk spelletje waar je moet gokken of je de minste waarde hebt.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 - 6
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Speelduur: 20 minuten
 • Uitgever: 999 games

Beverbende familiespellen

3. Ticket to ride Europa

Het spel Ticket to ride Europa ken ik nog niet zo lang, maar mijn team en ik zijn heel enthousiast over dit spel. Ook een leuk cadeau om te geven!

Doel van het spel

Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren. Dit kan je op drie manieren doen: het claimen van routes, het plaatsen van de langste ononderbroken route of het bouwen van spoorwegen.

Spelverloop

Als je aan de beurt bent heb je 4 opties:

Optie 1 - treinkaarten pakken

Je mag bij deze optie 2 treinkaarten pakken. Deze mag je of van de gesloten stapel pakken, of van de 5 kaarten die open liggen. Je pakt eerst 1 treinkaart, dan leg je er een nieuwe kaart bij. Daarna doe je dit nog een keer.

De treinkaart met de verschillende kleuren is de locomotief. Als je deze kaart pakt van de open kaarten, is dit de enige actie die je mag doen. Je pakt dan dus 1 kaart in plaats van 2. De locomotief is een jokerkaart en mag je voor alle kleuren treinkaarten gebruiken.

Optie 2 - een route bezetten

Bij optie twee kan je ervoor kiezen om een route te bezetten. Je kijkt welke route je kan maken door het inzetten van treinkaarten. Het aantal treinkaarten én de kleur moeten overeenkomen met de route. Behalve als de route grijs is, dan mag je zelf een kleur kiezen. Wanneer je een route wil maken lever je de kaarten in en zet je treintjes neer op die route.

Optie 3 - extra bestemmingskaarten trekken

Bij optie 3 pak je 3 nieuwe bestemmingskaarten van de stapel, waarvan je er minimaal één moet houden.

Optie 4 - het bouwen van een station

Je kunt de 3 treinstations gebruiken om een stad te bezetten. Vanuit die stad mag je een stuk route gebruiken van een andere speler. Voor het eerste station betaal je 1 treinkaart van dezelfde kleur. Het tweede station 2 kaarten en het derde station 3 kaarten.

Elk niet gebouwde station is 4 punten waard. Als je het station wel bouwt dan haal je een bestemmingskaart, maar krijg je wel 4 minpunten.

Het einde

Wanneer een speler 2 of minder treintjes over heeft, gaan we naar de eindronde. Alle spelers zijn dan nog één keer aan de beurt. Hierna gaan we verder naar de puntentelling.

Review

Dit leuke familiespel is momenteel één van de populairste bordspellen. En terecht! Ticket to ride Europa is echt een musthave; het is makkelijk te begrijpen, toegankelijk, je kan het met zowel weinig als veel spelers doen en is uitdagend. Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Lees dan even deze blog met alle edities en uitbreidingen.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 - 5
 • Leeftijd: vanaf 8 jaar
 • Speelduur: vanaf 45 minuten
 • Uitgever: Asmodee

Ticket to ride familiespellen

4. Take 5

Dit spel heb ik gekregen toen ik twee maanden op reis ging. Super handig om mee te nemen en leuk om te doen met veel mensen. Je kan het met z'n 10en spelen!

Doel van het spel

Elke runderkop die je op een kaart ziet staan, telt als één strafpunt. Het doel is om zo min mogelijk strafpunten te verzamelen.

Voorbereiding

De kaarten worden geschud en iedere speler krijgt 10 kaarten. Van de overgebleven kaarten worden er vier verticaal open op tafel gelegd.

Spelverloop

Bij een ronde kiest elke speler een kaart uit zijn hand. Deze kaart draait iedereen tegelijkertijd om. Je speelt door totdat alle kaarten uit je hand op zijn. Als iedereen zijn kaart tegelijkertijd heeft omgedraaid, begint degene met het laagste getal, daarna mag degene die het een na laagste cijfer heeft, enzovoorts.

Degene met het laagste getal legt zijn kaart aan een van de kaarten die op tafel ligt. Er zijn hierbij twee regels:

 • Regel 1: je moet de kaart altijd achter een kaart leggen die lager is dan jouw kaart
 • Regel 2: de kaart leg je in de rij met het kleinste verschil met jouw kaart

Nieuwe rij maken

Een rij kan maximaal vijf kaarten lang worden. Als jij de zesde bent, pak je alle kaarten van die rij en zijn dit je strafpunten voor die ronde. Deze kaarten bewaar je. Jouw aangelegde kaart is dan weer de beginkaart. Voor zo min mogelijk strafpunten probeer je er dus voor te zorgen dat jij nooit de vijfde kaart neerlegt.

Rij opheffen

Je kan ook een rij opheffen. Dit kan je doen door een kaart op te leggen bij de rij met de minste strafpunten. Jouw kaart wordt dan weer de beginkaart. Je doet dit als je bijvoorbeeld geen hogere kaarten meer hebt dan de kaarten die op tafel liggen, of als je denkt dat je de zesde kaart bent.

Puntentelling

Na elke ronde schrijf je het aantal minpunten per persoon op. Degene die als eerst 66 of meer koeienkoppen heeft, verliest het spel. Uiteraard kan je ook een ander aantal afspreken.

Review

Take5 is weer iets heel nieuws en anders dan je gewend bent. Geen idee waarom ze gekozen hebben voor koeienkoppen, maar het heeft ook wel weer iets grappigs en ik was eigenlijk aangenaam verrast door dit spel! Het spel is toegankelijk, makkelijk te begrijpen en goedkoop.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 - 10
 • Leeftijd: vanaf 10 jaar
 • Speelduur: vanaf 30 tot 45 minuten
 • Uitgever: 999 games

take 5 leuke familiespellen

5. Party & Co family

Party & co familie editie is een hilarisch spel voor het hele gezin! Het doel van het spel is om met je team als eerst bij de finish te komen.

Spelregels

Het team dat aan de beurt is gooit de dobbelsteen en loopt met de pion naar het bijbehorende vakje. Er zijn verschillende kaartjes voor kinderen en volwassenen, afhankelijk van wie de opdracht gaat uitvoeren.

Als het team de opdracht goed uitvoert, pakken ze een uitdagingskaart. Ze proberen de opdracht dan te doen met de toegevoegde uitdaging.

Als het team de opdracht niet goed uitvoert, is het volgende team aan de beurt.

Einde van het spel

Als een team op het laatste vakje komt, moeten ze nog één laatste opdracht uitvoeren. Ze pakken 3 uitdagingskaarten en de tegenstanders beslissen welke van de 4 opdrachten met de drie uitdagingen ze moeten doen. Als ze deze opdracht voltooien, winnen ze het spel!

Review

Dit spel is een echt partyspel! Als je een houdt van een beetje creatief zijn en out of the box kan denken, is dit spel echt wat voor jou. Zeker met de wat oudere kinderen ook leuk en hilarisch om te doen. Perfect om te doen met de hele familie, op feestjes of om als cadeau te geven.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 3 - 15
 • Leeftijd: vanaf 8 jaar
 • Speelduur: vanaf 25 - 50 minuten
 • Uitgever: Jumbo

Party & co leukste bordspellen

6. Phase10

Phase10 is een nieuw spel dat ik op reis heb leren kennen, en ik was er gelijk helemaal verslaafd aan.

Doel van het spel

Het doel van het spel is om als eerste de 10de fase te halen. Per ronde moeten er combinaties van kaarten gemaakt worden (fases). Je start bij fase 1 en eindigt bij fase 10.

Aan het begin van het spel krijgt elke speler 10 kaarten. Alle overige kaarten worden als een stapel in het midden gelegd met de bovenste kaart open ernaast. Dit is de aflegstapel.

Voorbereiding

Zorg ervoor dat de kaarten waar de verschillende fases op staan uitgebeeld op tafel liggen. Alle kaarten worden geschud en iedere speler krijgt 10 kaarten.

Spelregels

Iedereen start bij fase 1. Als je aan de beurt bent pak je een kaart van de dichte stapel of van de aflegstapel. Als je kan, mag je daarna een fase uitleggen. Als je jouw fase heb uitgelegd, is het de bedoeling dat je de overige kaarten uit je hand ook kwijtraakt. Dit doe je door jouw kaarten aan te leggen bij de kaarten op tafel. Dit mogen kaarten van iemand anders zijn maar ook van jezelf. Je mag alleen aanleggen als je je fase al hebt neergelegd.

Na elke beurt leg je een kaart af of leg je een pestkaart bij iemand neer. Met een pestkaart zorg je ervoor dat die speler een beurt moet overslaan. Krijg je zelf een pestkaart? Dan leg je deze gelijk af en is je beurt voorbij. Ook zijn er jokers in het spel. Deze jokers kan je inzetten als kleur én als getal.

Als een speler zijn laatste kaart heeft weggespeeld is de ronde voorbij. De spelers die nog kaarten overhebben tellen deze volgens de puntenuitleg hieronder. Wanneer je een fase niet gehaald heb, blijf je bij dezelfde fase. Degene die de fase wel gehaald heeft mag door naar de volgende. Je onthoudt zelf bij welke fase je bent.

Puntentelling

Als iemand zijn kaarten kwijt is, tellen alle overige spelers op de volgende manier hun strafpunten:

 • Je krijgt 5 punten voor elke kaart met een cijfer 1-9
 • Je krijgt 10 punten voor elke kaart met een cijfer van 10-12

fases

De 10 fases:

 1. 2 sets van 3 AAA + BBB
 2. 1 set van 3 + 1 reeks van 4 AAA + ABCD
 3. 1 set van 4 + 1 reeks van 4 AAAA + ABCD
 4. 1 reeks van 7 ABCDEFG
 5. 1 reeks van 8 ABCDEFGH
 6. 1 reeks van 9 ABCDEFGHI
 7. 2 sets van 4 AAAA + BBBB
 8. 7 kaarten met dezelfde kleur XXXXXXX
 9. 1 set van 5 + 1 set van 2 AAAAA + BB
 10. 1 set van 5 + 1 set van 3 AAAAA + BBB

Review

Phase10 is voor mij een redelijk nieuw familiespel. Ik heb het laatst leren kennen en was gelijk verkocht. Het behoort tegenwoordig ook zeker tot mijn favoriete familiespellen. Het is een super leuk kaartspel wat op het eerst gezicht niet perse zo lijkt vind ik. Voor jonge kinderen heeft Phase10 ook een junior variant.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 - 6
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
 • Speelduur: 30 - 90 minuten, afhankelijk van het aantal spelers
 • Uitgever: Mattel

Phase 10 leuke familiespellen

7. 30 seconds junior

30 Seconds Junior is een spel dat leuk is voor het hele gezin. Je speelt het in teams van minstens 2 personen en het doel is om zoveel mogelijk woorden te raden binnen 30 seconden. Eén speler omschrijft vijf woorden aan zijn of haar teamgenoten, zonder de woorden zelf te noemen. Het team krijgt één punt voor elk geraden woord en als je als eerste bij de finish bent, win je het spel!

Het is super gemakkelijk te spelen en geschikt voor alle leeftijden. En het is een leuke manier om samen te spelen en te lachen. Je hebt geen specifieke voorkennis of vaardigheden nodig. Hierdoor is het toegankelijk voor iedereen.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 3+
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
 • Speelduur: 30
 • Uitgever: 999 games

30 seconds junior leuke familie spellen

8. Regenwormen

Regenwormen is een dobbelspel dat ontworpen is om op elk moment en elke plaats te kunnen spelen. Het spel is verpakt in een klein doosje, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Bovendien duurt een spelletje niet langer dan een half uur. Als je al bekend bent met het spel, kun je de uitbreiding bekijken voor nog meer plezier. Deze uitbreiding is ook klein genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Het doel van Regenwormen is om de meeste regenwormen te verzamelen. Tijdens je beurt gooi je met 8 dobbelstenen en kies je een symbool om opzij te leggen. Bij de tweede worp gebruik je de overgebleven dobbelstenen en zo ga je door totdat je besluit om te stoppen. Het is belangrijk om op tijd te stoppen, want als je alleen maar symbolen gooit die je al hebt opzij gelegd, moet je een steen inleveren. Op iedere tegel staan een aantal regenwormen. Om een wormensteen te verdienen, moet je ten minste één worm gooien en een totaal van meer dan 20 halen.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 tot 7
 • Duur: 20 minuten
 • Leeftijd: vanaf 8 jaar
 • Uitgever: 999 games

Regenwormen leukste gezelschapsspellen

9. Valse motten

Valse Motten is een grappig kaartspel waarbij spelers kaarten moeten afleggen volgens specifieke regels. Het is echter toegestaan om vals te spelen om sneller van je kaarten af te komen. Er is echter één speler die fungeert als de bewaker en als hij of zij iemand betrapt op valsspelen, moet diegene zijn of haar kaarten terugnemen en extra kaarten pakken. Het doel van het spel is om als eerste al je kaarten kwijt te raken.

Dit spel is ideaal voor families en vrienden die op zoek zijn naar een luchtig kaartspelletje. De regels zijn heel eenvoudig uit te leggen, dus je kunt snel beginnen, zelfs als niet iedereen het spel nog kent.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 3 - 5
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
 • Speelduur: 20 minuten
 • Uitgever: 999 games

Valse motten leukste familiespellen

10. Qwixx

Qwixx is een simpel maar heel leuk spel waarbij spelers proberen om zoveel mogelijk punten te scoren door getallen op hun scoreblad af te strepen. Het spel wordt gespeeld met zes dobbelstenen, waarvan er vier gekleurd zijn en twee wit. Elke speler kan om de beurt de twee witte dobbelstenen combineren met een gekleurde dobbelsteen om getallen op hun scoreblad af te strepen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk getallen af te strepen en bonuspunten te verdienen door complete rijen of kolommen af te ronden.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 5
 • Leeftijd: vanaf 8 jaar
 • Tijd: 30 minuten
 • Uitgever: White goblin Games

Qwixx leuk familiespel

11. Agricola

Agricola is een bordspel waarin spelers in de huid kruipen van boeren die hun landbouwbedrijf moeten uitbreiden en verbeteren. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te verdienen door gewassen te planten, vee te houden, gebouwen te bouwen en gezinsleden op te leiden.

Aan het begin van het spel hebben spelers een kale lap grond en een klein gezin. Om hun landbouwbedrijf te laten groeien, moeten ze de grond bewerken, bomen planten, vee kopen, gebouwen bouwen en gezinsleden opleiden. Elk seizoen, lente, zomer, herfst en winter, brengt nieuwe uitdagingen en beslissingen met zich mee.

Er zijn talloze manieren om punten te verdienen in Agricola, waaronder het planten en oogsten van gewassen, het houden van vee, het bouwen van gebouwen en het opleiden van gezinsleden. Ook zijn er speciale kaarten te verdienen door bepaalde prestaties te behalen, zoals het houden van een bepaald aantal vee of het bouwen van een bepaald aantal gebouwen.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 1 tot 4
 • Leeftijd: vanaf 12 jaar
 • Duur: 120 minuten
 • Uitgever: 999 games

Agricola leuk bordspel

12. Het verboden eiland

Het Verboden Eiland is een coöperatief bordspel waarin spelers samenwerken om van een mysterieus eiland te ontsnappen voordat het helemaal zinkt. Elke speler heeft een unieke rol met speciale vaardigheden om te helpen bij het vinden van vier schatten en het bereiken van het helikopterplatform.

Het spel wordt gespeeld met een deck van overstromingskaarten die de spelers moeten verslaan door het verkennen van het eiland, het verzamelen van schatten en het voorkomen van overstromingen. Het doel van het spel is om als team te winnen door te ontsnappen voordat het hele eiland zinkt. Het is geschikt voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus, en het vereist strategisch denken en samenwerking om te slagen.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 tot 4
 • Leeftijd: vanaf 10 jaar
 • Speelduur: 30 minuten
 • Uitgever: White Goblin Games

Het verboden eiland leuke bordspellen

13. De kwakzalvers van Kakelenburg

De Kwakzalvers van Kakelenburg is een leuk familiespel waarin spelers de rol van kwakzalvers op zich nemen, die elk jaar samenkomen in Kakelenburg om medicijnen te maken voor verschillende ziektes en kwalen. Elke speler heeft zijn eigen unieke manier van werken en trekt ingrediënten uit zijn voorraadbuidel om zijn medicijn te bereiden. Het doel is om de beste drank te maken zonder te veel knalerwten te gebruiken, anders ontploft het medicijn.

Het spel wordt steeds uitdagender naarmate het vordert, en er komen meer ingrediënten beschikbaar om betere dranken te maken en meer punten te verdienen. Dit vereist zorgvuldige strategie en planning, omdat spelers moeten beslissen welke ingrediënten ze willen gebruiken en wanneer ze willen stoppen om hun medicijn te maken. Het doel is om de meest succesvolle kwakzalver te worden en de meeste punten te verdienen.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 - 4
 • Leeftijd: vanaf 10 jaar
 • Speelduur: 45 minuten
 • Uitgever: 999 games

De kwakzalvers van Kakelenburg leuk familie spel

14. Maya

Reis terug in de tijd naar de periode van de Maya's en help deze beschaving bij het opbouwen van hun steden rondom de tempels op het schiereiland Yucatán. Het succes van deze steden hangt af van voldoende voedsel voor de inwoners. Als speler kun je bijdragen aan het vergroten van je invloed op deze steden door maïs, squash, aardappelen en pepers te planten.

Het doel van Maya is om zoveel mogelijk macht te vergaren door het produceren van voedsel en het bouwen van gebouwen. Als je het spel al kent, zou je kunnen toevoegen dat het spel Tikal heet en dat het naast het bouwen van steden ook gaat om het ontdekken van tempels en het verzamelen van schatten om punten te verdienen.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 - 4
 • Leeftijd: vanaf 8 jaar
 • Speelduur: 60 minuten
 • Uitgever: White Goblin Games

Maya leukste spelletjes

15. Dobble

Dobble is een eenvoudig maar verslavend kaartspel waarbij spelers snel moeten handelen en de overeenkomende symbolen op hun kaarten moeten vinden. Het spel bevat 55 kaarten met elk acht verschillende symbolen, en er zijn vijf verschillende spelvariaties die kunnen worden gespeeld, afhankelijk van het aantal spelers en de voorkeur van de spelers.

Het doel van het spel is om als eerste alle symbolen op je kaarten te vinden en te benoemen. Dobble is geschikt voor spelers van alle leeftijden en kan worden gespeeld met twee tot acht spelers. Het is een snel en leuk spel dat de aandacht en het reactievermogen van spelers stimuleert.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 - 8
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar
 • Speelduur: 15 minuten
 • Uitgever: Asmodee

Dobble familiespel

16. Carcassonne

Carcassonne is een gezellig bordspel waarin spelers samen de middeleeuwse stad Carcassonne opbouwen door tegels te leggen en horigen in te zetten. Het spel vereist zowel strategisch inzicht als geluk, waarbij het doel is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Door slim gebruik te maken van de tegels en de horigen, kunnen spelers projecten voltooien en punten verdienen. Er zijn talloze manieren om punten te verdienen, waardoor elke ronde anders is en het spel steeds opnieuw gespeeld kan worden.

De prachtige vormgeving en de hoge kwaliteit van het spel maken het geschikt voor zowel families als vriendengroepen. Het is een garantie voor veel plezier en het kan keer op keer gespeeld worden, omdat elke ronde anders is.

Extra spelinformatie

 • Aantal spelers: 2 tot 5
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
 • Speelduur: 35 minuten
 • Uitgever: 999 games

Carcassonne leukste bordspellen

Misschien vind je dit ook interessant

Naast dit lijstje met de leukste familiespellen, hebben wij ook nog andere leuke familiespellen online staan.

Over de schrijver
Hallo! Mijn naam is Odile. Vanaf kinds af aan ben ik al gek op het spelen van spelletjes. Nog steeds is dit wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd. Daarom test ik nu elke week vijf spellen zodat ik mijn mening met jou kan delen in de blogs die ik hierover schrijf.
Reactie plaatsen