Dobbelspel sinterklaas cadeautjes

Doen jullie met Sinterklaas ook altijd het dobbelspel met je vrienden of familie? En is het ook weer ieder jaar een probleem om leuke cadeautjes te zoeken? Heel herkenbaar. Daarom heb ik speciaal voor jou de leukste dobbelspel sinterklaas cadeautjes op een rijtje gezet, zodat je zelf niet meer hoeft te zoeken.   

Dobbelspel sinterklaas cadeautjes

Vaak heb je maar een klein bedrag om te besteden. De producten die ik bij elkaar heb gezocht variëren tussen de 5,- en 15,- De cadeaus zijn alleen voor volwassenen. Voor kinderen is het namelijk vaak niet zo moeilijk om wat leuks voor te vinden.   

De lijst met dobbelspel sinterklaas cadeautjes bevat voor ieder wat wils, man en vrouw. Sommige dingen zijn ook een beetje een grapje.    Er zit vast wel iets voor jouw vriendengroep bij! En anders kan je in ieder geval een beetje inspiratie op doen en lekker naar de Flying Tiger gaan om inkopen te doen.

Benieuwd hoe ik het dobbelspel speel? Bekijk dan deze blog voor de uitleg van het Sinterklaas dobbelspel.

cadeautjes dobbelspel sinterklaas

1.Wie is het - kaartspel

Een spelletje is altijd goed om te geven en te krijgen toch? Voor alle leeftijd en voor jongens en meisjes!

2.Container stickers

Op zich ook wel grappig om te geven en te krijgen.    En eigenlijk super handig, want het voorkomt dat iemand uit je straat jouw container ''per ongeluk'' pakt. Je kan het natuurlijk wel alleen maar kopen als er alleen maar volwassenen in de groep zitten. Ik denk namelijk niet dat een kind blij is met container stickers.   

3.Jade Roller gezichtsmassage

Top om te kopen als je het spel met een vriendinnengroep gaat spelen. Alhoewel, als er mannen meedoen is het ook wel grappig. Of het echt goed werkt weet ik niet, maar het is in ieder geval niet duur. Prima bedrag voor een sinterklaas cadeautje, toch?   

4.Rituals shower gel

Ook altijd leuk om te geven en lekker om te krijgen, voor zowel mannen als vrouwen. En je kan er nooit genoeg van hebben!  

5.Knoflook/gemberpers

Top om te geven in studentengroepen. De meeste (jongens) studenten hebben niet eens zo'n ding in huis. En als ze er 1 hebben, komt ie van de Action. En dat is dan te merken ook.   Wedden dat hier mensen blij van worden? 

6.Restistance band

In een vrouwen vriendengroep altijd leuk om te geven. Ik zou het wel alleen doen als alle cadeautjes gemengd worden, anders kan je snel iemand beledigen.   Deze Restistance band heeft hele goeie reviews en je krijgt 3 stuks!

7.Rory's story cubes classic

Speciaal voor de creatievere groepen onder ons, en leuk om na het dobbelspel gelijk te gaan spelen! 

8.Roze leren paspoorthouder

Super goedkoop en leuk om te geven! De roze is natuurlijk wel alleen voor dames, maar je hebt 'm ook in het zwart. Voor mensen die van reizen houden extra leuk om te krijgen, maar ook voor mensen die alleen op vakantie gaan leuk. En anders alleen om je interieur wat op te vrolijken.   

9.Black stories

Black stories is ook zo'n geweldig klein spelletje. Super leuk om met vriendengroepen te spelen en je kan het spelletje overal mee naar toe nemen! De bedoeling van het spel is om de 50 raadsels op te lossen.

10.Universele Partydop

Deze universele dop past op alle waterflesjes die op festival verkocht worden! Misschien niet helemaal het seizoen nu, maar je kan je niet vroeg genoeg voorbereiden op het festivalseizoen, toch? 

Over de schrijver
Hallo! Mijn naam is Odile. Vanaf kinds af aan ben ik al gek op het spelen van spelletjes. Nog steeds is dit wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd. Daarom test ik nu elke week vijf spellen zodat ik mijn mening met jou kan delen in de blogs die ik hierover schrijf.
Reactie plaatsen