Leukste spelletjes voor kinderen van 4 jaar; gezelschapspellen en bordspellen (Top 20)

Leukste spelletjes voor kinderen van 4 jaar; gezelschapspellen en bordspellen (Top 20)

In deze blog lees je alles over bordspellen voor kinderen van 4 jaar oud. Leuke spellen, maar ook educatieve spellen en coöperatieve spellen op verschillende spelniveaus. Soms zijn het spellen speciaal gemaakt voor kinderen. Maar ook vereenvoudigde varianten van klassiekers (zoals Monopoly) nemen we mee. Niet alle spellen in deze lijst hebben een 'klassiek' speelbord. We benoemen ook spellen waar de woonkamer het speelbord is of een speelapparaat/speelpop. In ieder geval zijn alle spellen in deze lijst geschikt voor kinderen van 4 jaar! 

Leukste bordspellen 4 jaar (jonge kinderen)

Heb je geen tijd om de hele blog te lezen? Geen probleem! Hieronder vind je een lijstje van onze favoriete bordspellen voor kinderen van 4.

 1. Monopoly voor kinderen
 2. The floor is lava
 3. Carcassonne Junior Bordspel
 4. Concept Kids dieren
 5. Catan junior
 6. Poepie Knor
 7. De Drie Kleine Biggetjes
 8. Oma's woeste waslijn
 9. Holle Bolle Big
 10. Mens erger je niet (Woezel & Pip)
 11. Stratego Junior Disney
 12. Rummikub Junior
 13. UNO Junior
 14. Bunny hop
 15. Banana Joe
 16. Let's Go Fishing
 17. Kroko Loko
 18. Halli Galli Junior
 19. Mimiq
 20. Stef Stuntpiloot

1. Monoply voor kinderen (Monopoly Junior)

Monopoly is ook voor kinderen misschien wel het allerleukste spel. Maar de normale monopoly versie is wat ingewikkeld voor kinderen van 4 jaar. Monopoly junior is een kindvriendelijke versie van het populaire bordspel Monopoly. Van de junior versie heb je veel varianten. Ze zijn allemaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. De standaard versie van Molopoly Junior is ook nog eens leerzaam, want die is gericht op het leren van geldbeheer en basisconcepten van transacties.

De spelregels zijn eenvoudiger dan het originele spel en de speeltijd is korter, zodat kinderen niet snel verveeld raken. Het speelbord is ook aangepast aan jongere spelers. Hieronder vind je een aantal versies van Monopoly voor kinderen.

Monopoly Junior

Monopoly Junior is speciaal voor kids! Je leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf 5 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier.

Race over het bord, koop elk vakje waarop je eindigt, verdien geld en pak Kanskaarten. Als één speler geen geld meer heeft, tellen de anderen hoeveel geld zij hebben. De speler met het meeste geld is de winnaar! Met 4 'Junior pionnen': de klassieke Monopoly pionnen voordat ze groot werden!

Pokémon Monopoly

Gotta Catch 'em all: vang alle Pokémon in deze speciale Pokémon Monopoly Kanto editie! Je reis begeeft zich door acht strijdvelden, waarbij je zoveel mogelijk probeert te handelen om het sterkste Pokémon team samen te stellen. Het spel bevat 6 unieke speelstukken, namelijk Pikachu, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Eevee en Jigglypuff. Lees hier meer over Pokémon Monopoly en andere Pokémon spellen.

Monopoly Junior [vernieuwde versie]

Het klassieke Monopoly Junior in een nieuw jasje met elektronisch bankieren. Hierdoor krijgen kinderen een moderne bankervaring, in plaats van gebruik te maken van echt geld worden er elektronische bankpasjes gebruikt. Deze pasjes worden gebruikt om vakjes te kopen, huur te betalen en om geld te ontvangen als ze langs "Start" gaan.

De vier populaire pionnen, Kleine Mollie, Kleine Dwarrel, Speelgoedauto en Speelgoedboot zijn ook in deze versie aanwezig. Bekende vakjes zoals de ijssalon, de speelgoedwinkel en de kermis zijn ook te koop voor kinderen. Het gebruik van bankpasjes maakt het spel nog leuker voor kinderen en ze zullen genieten van het plaatsen van hun 'verkocht bordjes' op hun eigen vakjes. Wie van de kinderen heeft aan het einde van het spel het meeste geld? Dat is de winnaar!

Mijn Eerste Monopoly Junior uitgave

Het bordspel Mijn Eerste Monopoly bevat leuke leermiddelen voor het gezin. Het heeft een dubbelzijdig spelbord met 2 spelniveaus, zodat je kunt bepalen welk niveau geschikt is voor het gezin! De ene kant richt zich op tellen en combineren, aanbevolen voor kinderen van 4-5 jaar.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 4 personen, sommige edities tot 6 personen
 • Speelduur: ongeveer 30 minuten
 • Leeftijd: vanaf 4
 • Uitgever: Hasbro
 • Genre: Bordspel

monopoly junior voor kinderen van 4 jaar

2. The floor is lava

The Floor is Lava van Goliath is een geweldig spel voor kinderen van 4 jaar. Zoals de naam al suggereert, is het doel om een ruimte te overbruggen terwijl de vloer lava is.

In de doos van dit spel zitten matten in verschillende kleuren. Deze verspreid je in je (woon)kamer. Vervolgens draai je aan de spinner (net als bij twister) en die beland op één van de kleuren. Vervolgens ren je zo snel mogelijk naar een mat in die kleur. Ben je de laatste? Dan ben je af. De laatste die overblijft wint het spel.

Bij dit spel kun je het bord zo groot maken als je zelf wil. Een lekker actief spel dus. Wil je dat je huis heel blijft en speel je het met veel kinderen, dan kun je het beter klein houden.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2-6 personen
 • Speelduur: ongeveer 15 tot 30 minuten
 • Leeftijd: officieel vanaf 5 jaar en ouder (maar 4 kan zeker)
 • Uitgever: Goliath Genre: Actiespel

The floor is lava kinderspel

The Floor is Lava voor volwassenen

The Floor is Lava is een populaire partygame die vaak wordt gespeeld door oudere kinderen en volwassenen. Het doel van het spel is om een ruimte te navigeren terwijl de vloer "lava" is, waardoor de spelers moeten springen of balanceren op objecten zoals meubels of kussens om niet in de lava te vallen. Het spel kan worden gespeeld met een groep mensen of alleen, en er zijn geen specifieke regels of een einde aan het spel, het is puur voor de fun.


3. Carcassonne Junior Bordspel

Carcassonne Junior is een eenvoudige versie van het bekende bordspel Carcassonne, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Het komt met 8 houten speelstukken, de "kinderen van Carcassonne" genoemd. Dit spel is een perfect opstapje als je later Carcassone (de versie voor volwassenen) wil spelen.

Tijdens het spel bouw je landtegels aan elkaar en als een weg voltooid is, mag je een van je speelstukken plaatsen als deze dezelfde kleur heeft als de weg. De speler die als eerste al zijn speelstukken op het landschap heeft gezet wint. Carcassonne Junior is winnaar van de verkiezing Spel van het Jaar 2012 in de categorie 3-6 jaar. Ook jouw kinderen vinden het spel dus waarschijnlijk geweldig.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 30 minuten
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar tot 8 - 10
 • Uitgever: 999Games
 • Genre: Bordspel

Casserone junior bordspel vanaf 4 jaar


4. Concept Kids dieren

Een van de leukste kinderspellen voor de jonge dierenvriend en leuk in grote groepen! In Concept Kids Dieren werken kinderen samen om zoveel mogelijk dieren juist te raden. Dit spel is niet alleen leuk, maar ook educatief. Tijdens het raden leren kinderen ook meer over de dieren. De persoon die het kaartje laat raden door de groep legt ringen op het speelbord neer als hints waarmee de kinderen kunnen raden. Dit helpt kinderen om het dierenrijk beter te leren kennen.

Als voorbeeld kan je denken aan een opdracht zoals "We zoeken een dier met deze kenmerken", waarna er ringen liggen bij oranje, gestreept, jungle en vleeseter. De kinderen moeten nu raden welk dier het is. Na het raden van 12 dieren, wordt de totaalscore bepaald door het aantal kaarten waarvan de dieren juist geraden zijn. De volgende keer dat het spel gespeeld wordt, kan men proberen deze score te overtreffen.

''Een speelse manier om te leren samenwerken en te leren over dieren.''

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 tot 12 personen (geweldig voor grote gezelschappen, alle vriendjes en vriendinnetjes kunnen meedoen)
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar
 • Uitgever: Asmodee
 • Genre: educatief

Concept Kids kinderspel dieren

5. Catan Junior

In deze versie van Catan, spelen kinderen de rol van piraten die proberen een eiland te veroveren door er forten en schepen te bouwen. Dit vereist grondstoffen die verdiend kunnen worden met dobbelsteenworpen. Naarmate het spel vordert, komen er steeds mee grondstoffen in het spel. Als de juiste grondstoffen ontbreken, kunnen spelers ruilen met andere spelers, havens, de bank of op de markt. Een spookpiraat kan echter problemen veroorzaken, maar gelukkig kan er hulp gevraagd worden aan Coco, de papegaai.

Het doel is om al jouw forten te bouwen, heb je dit gedaan? Dan win je het spel. Deze versie van het spel is officieel voor kinderen vanaf 6 jaar, maar als je de tijd neemt om het uit te leggen kunnen kinderen van 4 jaar het ook zelfstandig spelen.

Het Junior Catan spel is het perfecte opstapje voor kinderen die je het echte Catan spel wil leren spelen. Deze vereenvoudigde versie van het Kolonisten van Catan spel biedt ook nog voldoende uitdaging voor volwassenen die het echte spel nooit gespeeld hebben.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2-4 personen
 • Speelduur: ongeveer 30 minuten
 • Leeftijd: vanaf 6 jaar, maar 4 jaar zou ook kunnen (niet voor de aller kleinste)
 • Uitgever: 999games
 • Genre: Bordspel

Catan junior vanaf 4 jaar

6. Poepie Knor

In Poepie Knor is het doel om zo snel mogelijk jouw varkentje uit een modderbad te redden. Tijdens dit gekke spel nemen spelers om beurten een draai aan het varkentje, dat daarna een geluid maakt. Wanneer het varkentje knort, mag de speler een kaart pakken. Maar als het varkentje een scheetje laat, moet de speler een kaart weer inleveren.

Het doel van Poepie Knor is om als eerste 4 kaarten te verzamelen, wie dit als eerste doet wint het spel. Het is een leuk spel voor kinderen van 4 jaar om met vriendjes te spelen. Het is een grappig spel waarbij er zeker veel gelachen zal worden en kinderen zich zullen vermaken met dit varkentje.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2-4 personen
 • Speelduur: ongeveer 15 minuten
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar en ouder
 • Uitgever: Behendigheidsspel

Poepie knor Kinderspel

7. Drie kleine biggetjes

Een leuk denkspelletje met 3 biggetjes en een wolf voor een kind die graag alleen speelt. Het doel: kan jij de biggetjes hun huis helpen bouwen, zodat ze buiten kunnen gaan spelen?

Maar kijk uit! Zorg ervoor dat ze veilig in hun huisjes zitten, wanneer de wolf in de buurt is. Dit puzzelspel van SmartGames is ideaal voor de handjes van kinderen van 4 jaar, met 3 grote, stevige puzzelstukken die gemakkelijk vast te houden zijn. Ontdek hoe de biggetjes in hun huis passen en door het raam naar buiten kijken.

Dit spel bevat ook een plaatjesboek met het verhaal én een boekje met 48 opdrachten. Er zijn 2 verschillende soorten opdrachten: 24 dag-opdrachten zonder de wolf en 24 nacht-opdrachten met de wolf. Kinderen leren tijdens dit spel op speelse manier kennis maken met ruimtelijk inzicht.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 1 (ook leuk met 2, maar dan wordt het samenwerken)
 • Speelduur: ongeveer 15 minuten
 • Leeftijd: vanaf 3 jaar en ouder (4 jaar is perfect dus)
 • Uitgever: Smart Games

Goula Drie Kleine Biggetjes - Bordspel

8. Oma's Woeste Waslijn

Een geweldig spel voor jonge kinderen. In Oma's Woeste Waslijn probeer je oma zo goed mogelijk te helpen met het ophangen van de was aan de waslijn. Zoals de naam al suggereert, is het geen gemakkelijk spel, de waslijn is namelijk woest..

Het is een grappig en verrassend spel voor kinderen van 4 jaar, waarbij er van alles kan gebeuren. Met een dobbelsteen bepaal je aan de hand van de gegooid waarde wat je mag doen. Wanneer de zon schijnt, hang je de was op. Bij bewolking moet je een beurt overslaan. Tijdens regenval moet je zo snel mogelijk de was ophangen en bij storm moet je oppassen dat de was niet afvalt van de waslijn.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2-4 personen
 • Speelduur: ongeveer 10-15 minuten
 • Leeftijd: vanaf 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Megablue
 • Genre: Behendigheidsspel

Oma's Woeste Waslijn Actiespel

9. Holle bolle Big

Dit spel gaat over een personage genaamd de Holle Bolle Big. En Holle Bolle Big houdt heel erg van hamburgers! Een heel spannend spel voor kinderen, want je weet nooit wanneer Holle Bolle Big uit zijn jasje knapt. Klinkt als een leuk spelletje toch?

Het doel van het spel is om ervoor te zorgen dat jij niet degene bent die hem uit zijn jasje doet schieten. Dit doe je door hamburgers te verzamelen en te voeren, terwijl je op zijn chefsmuts drukt, zo vaak als het cijfer onderop de hamburger aangeeft. Dit gaat door totdat de laatste hamburger gegeten is en Holle Bolle Big uit zijn jas knapt! De winnaar van het spel is degene die als laatste overblijft.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2-6 personen,
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Goliath
 • Genre: Bordspel

Holle bolle big bordspel kinderen 4 jaar10. Mens erger je niet (Woezel & Pip)

Dit leuke bordspel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 4 jaar. Mens erger je niet Woezel & pip brengt de favoriete vriendjes van jouw kleuter tot leven. Win het spel door als eerst al jouw vriendjes thuis te brengen. Het spel werkt eigenlijk hetzelfde als de normale editie van Mens erger je niet. Het verschil is dat je in plaats van een dobbelsteen met ogen, dobbelstenen met figuren hebt. Op deze manier kunnen kinderen die nog niet goed kunnen tellen ook meedoen!

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2-4 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Jumbo
 • Genre: Bordspel

Woezel & pip bordspel 4 jaar

11. Stratego Junior Disney

Welk kind houdt er nou niet van Disney? Met Stratego Junior Disney nemen Disney's meest geliefde helden het op tegen Disney's meest iconische schurken. Dit spel behoort zeker tot één van mijn favoriete kinderspellen 4 jaar.

Gooi met de dobbelsteen en draai een kasteel van de tegenstander om. Als hier hetzelfde figuur op staat als op de dobbelsteen, dan gaat het stuk van het bord af. Tenzij het een draak is, deze mag nooit van het speelbord worden genomen. Is het figuur niet hetzelfde als op de dobbelsteen, onthoud dan goed wat er op staat!

 • Aan het omdraaien van kastelen zijn een aantal voorwaarden verbonden:
 • Tijdens de eerste beurt, mag je alleen kiezen uit de eerste rij kastelen van je tegenstander.
 • Zodra je één of meer kastelen uit de eerste rij geëlimineerd hebt, mag je uit meer kiezen. Je krijgt dan toegang tot de tweede rij waar géén ander kasteel meer voor of naast staat.
 • Heb je een kasteel uit de tweede rij geëlimineerd, krijg je toegang tot de derde rij, etc.

Als je de schatkist hebt gevonden win je het spel!

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Jumbo
 • Genre: Bordspel

stratego spelletjes 4 jaar

12. Rummikub Junior

Deze Rummikub versie is speciaal voor de allerkleinste. Vanaf 4 jaar maken kinderen kennis met de wereld van cijfers en kleuren. Een super leerzaam spel!

Aan het begin van het spel krijgt elke speler 6 tegels en 6 beloningsfiches. Probeer de tegels op je bordje kwijt te raken door de juiste combinaties te leggen. Voor elk goed aangelegde steen krijgt de speler 1 beloningsfiche. Je wint het spel als je de meeste fiches hebt verzameld. Het spel is afgelopen als een speler zijn tegels kwijt is. Het wil niet zeggen dat je dan ook direct de winnaar bent, want het gaat om de beloningsfiches.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 - 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Goliath
 • Genre: Educatief

Rummikub spelletje 4 jaar

13. UNO Junior

UNO Junior is een geweldig spel voor kinderen van 4 jaar. Het voordeel van dit spel is dat je het op drie verschillende spelniveaus kan spelen. Hierdoor groei je als het ware mee met het spel. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk al je kaarten uit te spelen door een bijpassende kaart in hun hand op de bovenste kaart te leggen. Als je nog maar 1 kaart in je hand hebt, roep je UNO!

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 - 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 15 minuten
 • Leeftijd: 3 jaar en ouder
 • Uitgever: Mattel

Uno Junior kinderspellen 4 jaar

14. Bunny Hop

Bunny Hop is hét spannende konijnenracespel. Het spel is vanaf vier jaar en duurt ongeveer 15 minuutjes. Welk konijn kan het beste de gaten en hindernissen ontwijken en bereikt als eerste de wortel boven op de heuvel? De weg hier naar toe zit vol verassingen, zoals gaten in de weg of opzij geduwd worden door een mol.

Bunny Hop is een leuk spelletje waar de kinderen uren lang zoet mee zijn. Het spel is super gezellig en is makkelijk te begrijpen.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 - 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 15 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Ravensburger

Bunny Hop spel 4 jaar

15. Banana Joe

Het Banana Joe spel is een spannend actiespel voor kinderen vanaf 4 jaar. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk bananen te verzamelen. Ik weet zeker dat jouw kind dit een geweldig spel vindt.

Er zijn vier verschillende mogelijkheden die op de dobbelsteen staan:

 1. 1 banaan pakken
 2. 2 bananen pakken
 3. Een banaan stelen
 4. Een banaan cadeau doen

  Klik Joe in de heuvel vast en stop alle bananen in de gaten. Om de beurt gooi je de dobbelsteen en voer je de bijbehorende actie uit. Maar pas op, want als je de verkeerde banaan pakt vliegt Joe de lucht in en moet je hem proberen te vangen! De speler die Joe vangt, krijgt twee extra bananen. Degene met de meeste bananen wint het spel!

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 - 5 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Goliath

Baana joe gezelschapsspel 4 jaar

16. Let's go Fishing

Let's go fishing is een van de leukste spelletjes voor kinderen vanaf 4 jaar. Pak je vishengel en probeer een van de vissen te vangen! Als je een vis vangt, leg je hem bij je neer. Degene die de meeste vissen heeft wint het spel.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 1 - 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 20 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Goliath

let's go fishing spellen 4 jaar

17. Kroko Loko

Ooit gehoord van het super populaire spel Kroko Loko? Dit kinderspel geeft jonge kinderen uren lang aan speel plezier!

Het doel is om ervoor te zorgen dat jouw krokodil de langste wordt. Aan het begin van het spel kies je een kaartje met een kop en een kaartje met een staart. Leg de rest van de kaartjes met de krokodillen kant naar boven.

Gooi nu de dobbelsteen:

 • Gooi je een landdier, een luchtdier of een waterdier, draai dan een kaartje om. Is deze van dezelfde soort? Dan mag je jouw krokodil langer maken!
 • Gooi je een lachende krokodil? Dan mag je een tussenstukje van een tegenstander pakken.
 • Gooi je een krokodil met kiespijn? Dan sla je een beurt over.

  Het spel is afgelopen als alle kaartjes op zijn. Degene met de langste krokodil wint het spel!

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 - 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 30 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Jumbo

kroko loko spel kind 4 jaar

18. Halli Galli Junior

Persoonlijk vind ik Halli Galli Junior een van de leukste kinderspellen die ik ken! Alle kaarten worden verdeeld over de spelers. Deze stapel kaarten blijft gedekt. Op elke kaart staat een vrolijke of verdrietige clown.

Om de beurt draait een speler een kaart van zijn stapel om op je eigen aflegstapel, zodat iedereen deze kaart kan zien. Sla zo snel mogelijk op de bel op het moment dat je twee gelijke blije clowns van dezelfde kleur ziet. De winnaar van die ronde krijgt alle kaarten en doet deze onderop zijn eigen stapel.

Bel je op een verkeerd moment, dan geef je elke speler een kaart van je eigen stapel geven. Als je geen kaarten meer hebt, heb je het spel verloren. Wanneer je met meerdere spelers speelt, gaan deze nog door met het spel.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 - 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 15 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: 999 games

Halli galli junior spelletjes kind 4 jaar

19. Mimiq

Bij Mimiq trek je gekke bekken om kaarten te verzamelen! Het is vooral een grappig en leerzaam kaartspel. Vraag kaarten aan elkaar door gekke bekken te trekken. Heeft diegene de kaart niet, dan steekt hij zijn tong uit! Als je drie dezelfde kaarten hebt verzameld, dan heb je een setje. Wie de meeste setjes heeft, wint het spel!

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 - 6 personen
 • Speelduur: ongeveer 15 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: 999 games

Mimiq spellen vanaf 4 jaar

20. Stef Stuntpiloot

Stef Stuntpiloot is een populair spel dat geschikt is voor zowel jonge als oudere spelers. Stef voert gewaagde stunts uit en springt en duikt in het rond. Het spel zorgt voor veel plezier en hilariteit.

Stef vliegt langs jouw kippenhok en het is jouw taak om jouw kippen te beschermen tegen Stef en zijn stuiterende vliegtuig. Je moet op tijd op de arm drukken om Stef omhoog te laten vliegen en jouw kippen te redden, terwijl je Stef ook zo moet lanceren dat de kippen van je tegenstanders worden geraakt. Als jouw kippen als enige overblijven, ben je de winnaar van het spel.

Extra spel informatie

 • Aantal spelers: 2 - 4 personen
 • Speelduur: ongeveer 10 minuten
 • Leeftijd: 4 jaar en ouder
 • Uitgever: Hasbro

Stef stuntpiloot gezelschapsspel kind 4 jaar

Misschien vind je dit ook interessant

Naast onze lijst met leukste Disney bordspellen en gezelschapsspellen. Heb we nog meer favoriete spel lijsten online staan, waar meerder spellen ooit speelgoed van het jaar hebben gewonnen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen